keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kenkien kopinaa

Onpas täällä ollut hiljaista... elämä vaan välillä on niin täyttä. Ja joskus tuntuu, että ihan ylitäyttä, ainakin tautisina aikoina...

Kyllä keskeneräinenkin keittiö
 ansaitsee välillä piristystä.
 Jospa rakentaminen ruusun voimalla
 taas edistyisi?

Nyt minulla on kuitenkin asiaa! Sain nimittäin syntymäpäivälahjaksi korkeakorkoiset bootsit. Enkä ihan mitä tahansa, vaan aina ihailemani ja haaveilemani Loten luomukset!

Oi suloutta ja muotojen jaloutta!

Sama aihe jatkuu. Sain samasta syystä toisetkin bootsit. Pia toi tukholman reissultaan, ei miniatyyrimessuilta, vaan jostain cowboykaupasta näin upeat kengät ja satulankin.


No, Loten ohjeiden mukaan sain itsekin kasaan yhdet kengät, miesten juhlakengät.

Kaikkien innokkaiden ahertajien kengät, ja nauhat sikinsokin!

Ja tietysti, kun innostus iski, piti omin nokin jatkaa. Olen vaan niin hätäinen, että valitsin helpoimman mallin ilman nauhoja ja saumojen liimailuja. Edelleen, kun ainoa liimani on EriKeeperi, on varattava aikaa osien kiinnipitämiseen. On se kumma, että tehdä pitää, mutta kunnon liimaa ei ehdi hankkia!

Nämä aamutossut kuuluvat ehdottomasti talon tulevalle emännälle,
 sillä hän rakastaa  tupasvillan pehmeyttä
 ja vaatimattoman silkkistä hohtoa.
Hiukan myös blingblingiä ;D

On hauska nähdä, että blogiystäväpiiri karttuu. Tervetuloa lukijoikseni Vicky, Stiina, Tarja, Lee Mar, Plushpussycat, Kikka, Veera, JohannaMaria ja Luisa!

6 kommenttia:

 1. Hello! I´m another admirer of Lotte´s shoes, what a great gift! But your attempt in making shoes was very successfull, too! Wow!!!
  Hugs, Sandra

  VastaaPoista
 2. Thank you for the lovely welcome. I am very glad to visit your blog. :-) Jennifer

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän, 1:1 elämässä on välillä niin paljon kaikkea, se on niin täyttä kuten sanoit. Kuitenkin olet ehtinyt tehdä vaikka mitä! Blogisi on yksi ehdottomista suosikeistasi, odotan postauksia lapsellisella innolla :) Keittiön nurkkaus on niin kaunis, ruusu on todella hieno ja inspiroiva sillä kukat ja nukkekodin puutarha mietityttävät minua nyt ehkä eniten. Kaikki kengät ovat aivan upeita! Olet tehnyt todella hienoja, aamutossut ovat suosikkini <3 Mukavaa keväistä tulevaa viikonloppua, ja kiitos vielä ihanasta blogistasi. Se tuo minulle monta iloista inspiraation ja haaveilun hetkeä!

  JohannaMaria

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Thank you!! Kylläpä oli mukava lukea nuo kommentit! Kyllä se vaan niin on, että myönteinen palaute antaa tuulta siipien alle, vaikka arki toisinaan tiputtaa kiireineen maan pinnalle ;D. (Toisaalta perheen touhujen seuraaminenkin antaa kummasti voimia.) Valoisaa kevättä!

  VastaaPoista
 5. Oi, mitkä aamutossut. Tuollaisilla turkisreunaisilla suloisuuksilla kun sais itsekin kipittää aamuisin :)

  Ja kiitos vain kivasta illasta. Panna cotta maistuu kielellä vieläkin. Slurps.

  VastaaPoista
 6. Hei!¨ihania tossuja (osasin odottaakin jotain jatkoa kengille ;D). -Jos jotakuta lukijaa sattuu kiinnostamaan, "cowboy-kauppa" oli vanhassa kaupungissa, ja ostamani minit alunperin avaimenperiä. Mittakaava aika tarkalleen passaa 1:12 esineisiin.
  Pia

  VastaaPoista