tiistai 10. heinäkuuta 2012

Heinäkuun puuhia

   Meinaa tämä blogikesä luiskahtaa ihan käsistä, kun muutakin puuhaa kummasti riittää. Reissuta täytyy ja rakennellakin välillä ja oman pikku kanalankin olemme pihalle saaneet värkättyä ihasteltavaksi ja lämpöisiä aamiaismunia tuottamaan. Illalla, kun talo on saatu hiljaiseksi, olisi sopiva hetki istahtaa koneelle kirjoittamaan ja kurkistamaan, mitä kuuluu kullekin, mutta... yllättää se uni tämänkin talon emännän makeasti viimeistä vaippapöksyä uneen tuuditellessa.

 Paljon on hyviä kuvia ja tarinoita kesäkuun aikana jäänyt vain pikavilkaisulle ja saattaa kyllä mennä heinäkuukin samalla kaavalla. Askarteluunkin on ollut vaikeampi löytää aikaa, mutta Forssaan ollaan silti lujaa vauhtia menossa. Siellä tavataan, jos Luoja suo!


Kauniita ja ennen kaikkea vaihtelevia kesäpäiviä kaikille! 
(Muistakaa, että kauneus on katselijan silmissä
 ja vaihtelu virkistää (; )
  

3 kommenttia:

  1. Onnea kanalaan! Mepä ollaan jo "tuppauduttu" Kanalan tupareihin;) sitten joskus...kiinnostavaa! -Wau mitä porrasjakkaroita ja astiatkin hienoja!
    P

    VastaaPoista
  2. Nähdään varmaan sit Forssassa! Olen menossa sinne myyjänä (ekaa kertaa). Mulla on nyt blogi täällä bloggerissa, käy osallistumassa arvontaani! :)

    VastaaPoista