torstai 15. joulukuuta 2011

Joulukalenteri


Tässä on kasa lähtevää postia Pialle. Joitakin omien pakettieni sisällöistä ehdin myös kuvata, mutta joudun siirtämään julkaisun myöhemmälle, kun en laittanut numerojärjestystä talteen.

Pialta sain eräänä aamuna soman pyykkilaudan ja seuraavana aamuna tupsahti paketista lisää välineitä joulusiivoukseen. Kiitos!

Kelkalla lujaa! Tätä haaveilin, mutta nyt ei tarvitse itse rakentaa. Taustalla näkyy Pialle lähettämäni lumilyhty led-kynttilöineen ja puutarhaenkelipatsas.

Lukemista, tyylikkäitä laukkuja, ensimmäisestä paketista kuoriutunut joulukalenteri ja Anu-ystäväni taiteilemia kortteja pikkuruisine kirjekuorineen. Kiitos!

Kylpy- ja käsipyyhkeitä, puuvillaa ja bambua. Kiitos, Pia!

Herkkä lasilintu ja kaunis rasia täynnä kuusenkoristekäpyjä. Valitettavasti kuvassa on huono valaistus, mutta kiitos näistäkin!
Muotteja ja vuokia. Kiitos! (Täytyy varmaan hommata pinsetit, etten tule näitä runnoneeksi suurilla pökkelösormillani.)

No onkos tullut kesä nyt talven keskelle... ? Tämä oli ihan paras! Tuo keltainen hieno liina herkkumansikoiden alla onkin kuulemma maalarinteippiä, eikä tarkoitettu pitkäaikaiseen ihailuun, mutta minusta näytti niin tyylikkäältä, etten tullut edes ajatelleeksi sen poistamista kuvausta varten. 

4 kommenttia:

 1. Ihana kalenterivaihto teillä meneillään! Lisäkuvia odotellessa... :)

  VastaaPoista
 2. Voi teippi ;D
  Laitapa Sirkku niitä omiakin tuotoksiasi esille!
  P.

  VastaaPoista
 3. P:lle: Elähän hättäile, joulun jälkeen vasta! -Siis kun en tidä, mitä saat minäkin päivänä.

  VastaaPoista
 4. löysinpä blogisi :) ihmeteltiin oikein porukalla sinun ja piian tekemiä ihanuuksia. vieläkin haukon henkeäni, niin kuin eilen teillä käydessäni. mukavaa jatkoa teille harrastukseen ja piialle terveisiä. t päivi

  VastaaPoista