maanantai 19. joulukuuta 2011

Opintokäynnit

Joulukuu on hauskaa aikaa...          
Lotan luona me "hurahtaneet naiset" valmistimme joulukuun alussa söpöjä olkipukkeja niinestä. Kiitos mukavasta illasta, oli meille kaikille todellinen opintomatka! Kiitos myös Mirjalle marraskuisesta vastaavasta! Kyllä on ollut pää pyörällä kaiken sen uskomattoman jälkeen mitä saimme nähdä. Molemmat nukkekodit täynnä niin hienoja juttuja, ettei etukäteen voinut edes kuvitella kauneimmissa unissaan. Kuvassa myös Pialle lähettämiäni joulukortteja.

Sain tehtyä keittiön kaappiin sopivat korit, ja mielestäni keksin hauskat vetimet myös.

Nahkaa ja mininauloja.
Lotan luona sain kokeilla myös minileipomista ja lainata näitä massakakkuja varten ihania minivuokia. Kiitos! Ovat niin aitoja, että 2-vuotias ei tahdo ymmärtää, ettei saa haukata.

Kakun pohjasta leikkaamastani jämämassasta tein nopeasti uuniin suklaalevyn, joka olisi vaatinut hiukan enemmän muotoilua näyttääkseen aidolta näin suuressa kuvassa.
Keittiön työpöydän päälle tein kynttelikön, joka toimii myös telineenä kapustoille ja vaikka pienille yrttikimpuille.

Kynttilöitä en vielä laittanut, jos vaikka muu sisustus helpottaisi värivalinnassa.
Hiukan jouluisen tunnelman yritelmää nukkekotini nurkkauksessa. Kiinteät kalusteet  puuttuvat, koska taloni on edelleen ilman lukkoa ja innokkaita ja kovakouraisiakin tutkijoita on tyrkyllä kylään. Jospa joulun jälkeen olis aikaa isännälläkin sen verran, että uskaltais kysyä lukkoapua...

1 kommentti:

  1. Ihastuin koreihisi. Taidan vähän ottaa ideaa omaan nukkekotiini.

    VastaaPoista